پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز چهارشنبه ، 1404/02/03

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

دکتر مسلم شریفی رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان، از برگزاری اولین جلسه تدوین نقشه راه یکساله استان به منظور مقابله با اپیدمی کووید 19، در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خبر داد.

 رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان، از برگزاری اولین جلسه تدوین نقشه راه یکساله استان به منظور مقابله با اپیدمی کووید 19، در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خبر داد.


به گزارش روابط عمومی مرکز سیاستگذاری سلامت استان، دکتر مسلم شریفی بیان داشت: هدف از برگزاری این جلسه، آسیب شناسی و ارزیابی فعالیت های گذشته، بارش افکار و هم اندیشی در راستای تدوین نقشه را یکساله  مقابله با کروناست، به گونه ای که در این زمینه بتوانیم موفق تر از گذشته عمل کنیم.


وی اضافه کرد: دو راه بیشتر نداریم؛ یا باید مثل سابق دنبال بیماری بدویم، یا با تدوین نقشه راه خردمندانه و مبتنی بر برنامه، با آن مقایله کنیم.


 دبیر ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا، تصریح کرد: در ستاد ملی مبارزه با کرونا مصوب گردید که هر یک از استانها نقشه راه یکساله خود به منظور مقابله با کرونا را تدوین کنند.  


دکتر شریفی افزود: باید تلاش کنیم برنامه و نقشه راهی تدوین کنیم که جوابگوی وضعیت استان ظرف ۲۰ ماه آینده باشد و این مهم ظرف یکی دو جلسه محقق نخواهد شد و مستلزم جلسات متعدد است و انتظار داریم نمایندگان تام الاختیار سازمانها یا ادارات در این جلسات به صورت ثابت و مداوم شرکت نمایند.


معاون بهداشتی دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان، نیز اظهار داشت: از ابتدای شیوع کرونا در استان مجبور بودیم هم بخش مهمی از فعالیت های قبلی نظام بهداشتی را انجام دهیم و هم به  مقابله با کرونا رفته و نظارت بر روند بیماری و رعایت شیوه نامه های بهداشتی، نمونه گیری، رهگیری و درمان بیماران و  واکسیناسیون جامعه هدف را دنبال کنیم و بار سنگین آن را بر دوش بکشیم.


دکتر محمدمهدی بانشی، اضافه کرد: البته به دلیل تمرکز بر  پاندمی کووید ۱۹، به بخشی از فعالیت های قبلی ما در حوزه سلامت، آموزش و سایر حوزه ها، لطمه و آسیب جدی وارد شده که تبعات آن را در چند سال آینده خواهیم دید. بنابراین بایست نقشه راهی تدوین کنیم که همه دستگاه‌ها با توجه به ظرفیت و توان خود با این بیماری مقابله کنند و بتوانیم فعالیت های ضروری قبلی خود را به خوبی انجام دهیم و این مهم جز با همکاری همه ادارات و سازمانها و عموم مردم میسر نخواهد شد.


 وی خاطر نشان کرد: در این نقشه راه یکساله می بایست همه تجهیزات، منابع و نیروی انسانی لازم را تدارک ببینیم و برآورد درستی از  هزینه‌ های متناسب با فعالیت هر سازمان یا اداره در مقابله با کووید 19 داشته باشیم و آن را در بودجه سال آینده پیش بینی کنیم.


معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه نیز، ضمن تشکر از عموم مردم و  مدیران  و کارکنان سازمانها و نهادهای مختلف، یادآور شد: اگر موفقیتی حاصل شده به خاطر همکاری آحاد مردم، سازمان‌ها و دستگاه‌های مختلف بوده که باید قدردان همه آحاد مردم و تلاشگران مقابله با کرونا در همه دستگاه های دولتی و سازمان های مردم نهاد باشیم.


مهندس محمدرضا قلعه گلاب، ابراز داشت: در ادامه باید به گونه ای فعالیت کنیم که پیوست  کرونا ضمیمه همه فعالیت های ما در زندگی شخصی، شغلی و اجتماعی ما باشد.


 در ادامه هر یک از نمایندگان ادارت در ستاد استانی مقابله با کرونا، نکته_نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود را به منظور برآورد وضعیت موجود و ارائه نقشه راه یکساله تشریح کردند که از آن جمله می توان به _حذف سیاست های دوگانه و تدوین سیاست های مشخص و با ضمانت  اجرایی بالا؛ آسیب های اقتصادی جبران ناپذیر ناشی از کرونا و حمایت مالی در این راستا؛ مشورت با مردم و در نظر گرفتن شرایط آنان در تدوین مصوبات ستاد استانی کرونا؛ استفاده بیشتر از ظرفیت اساتید عضو هیئت علمی دانشگاه به منظور آموزش و آگاهی بخشی به مردم؛ اطلاع رسانی درست و به موقع به منظور ناکام گذاشتن شایعات منتشر شده در فضای مجازی؛ تمرکز بر فرهنگ سازی بهتر به منظور ارائه سبک زندگی درست متناسب با اپیدمی یا همه گیری و استفاده کمتر از قوه قهریه؛ الگوبرداری از سازمان ها و نهاد های موفق در سطح کشور و حتی کشورهای خارجی_  اشاره کرد.


به گزارش وبدا‌؛ این جلسه با حضور دکتر مسلم شریفی رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان، دکتر محمد مهدی بانشی معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان، مدیران و کارشناسان مرتبط در دانشگاه علوم پزشکی و نمایندگان ادارات مختلف در ستاد استانی مقابله با کرونا، در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار و در مورد نقاط قوت و ضعف استان در مقابله با اپیدمی کووید ۱۹ و ارائه پیشنهادات و نکته نظرات خود به منظور تدوین نقشه راه یکساله مقابله با کرونا به گفتگو نشستند.